pagines

dimecres, 21 de novembre del 2012

PRIMERS DIES DELS NENS I NENES DE P-3


AQUESTS SÓN LES PRIMERES SETMANES A L'ESCOLA DELS NENS I NENES DE P-3!!!

divendres, 9 de novembre del 2012

Els nens de P-5 porten l'actualitat a l'aula!


Aquest dilluns hem posat en marxa el nostre diari de la classe dels dofins i les papallones. El reporter Iván M. de la classe dels dofins va portar una noticia relacionada amb l'esport: El fill de Messi ha nascut. L'Eric, de la classe de les papallones, una d'actualitat: una familia desahuciada. Els protagonistes ho han fet sensacional, les mestres estem molt contentes! 


Tothom molt atent que arribarà a totes les cases de les papallones y els dofins!



dimecres, 24 d’octubre del 2012

JAPONESOS DOLÇOS

      Com sabeu les Papallones i els Dofins estem treballant la multiculturalitat a partir del bloc temàtic “Nens i nenes del món”. Per aquest motiu fa uns dies vam ser japonesos per una estona i vam experimentar com mengen moltes de les persones asiàtiques. Ens vam esforçar molt per tal de menjar uns núvols de llaminadura, no es gens fàcil menjar amb bastonets, però ens vam en sortir força bé i la recompensa valia molt la pena!
Va ser molt divertit i ens agradaria repetir l’experiència en una altre ocasió però, si us plau pares i mares, les llenties preferim menjar-les amb cullera!!!
     Les nostres mestres aprofiten aquest espai per donar les gràcies als pares i mares per la col·laboració rebuda, ja que els nens han aportat molta informació sobre altres cultures a l’aula. GRÀCIES!


dissabte, 23 de juny del 2012

Bones vacances!!! Bona revetlla!!!

Que tingueu bona revetlla!!! Per poder gaudir tots i totes junts us proposem diferents activitats per celebrar aquesta festa: 

Aprofitem per desitjar-vos bones vacances!!! Fins el curs vinent!!!

dimarts, 27 de març del 2012

La girafa Marta i l'elefant Joan

 Durant aquest trimestre hem estat treballant la girafa i l'elefant.

      Sabiem que les classes de P-5 de l'escola Parellada es deien Elefants i Girafes,... Fa uns dies els varem enviar una carta i ens van deixar les seves mascotes!!!!!!!!!!!




 Tots nosaltres amb la girafa:




La classe dels Cavalls i les Eugues










La classe de les Papallones





L'elefant Joan amb tots i totes nosaltres:

La classe dels Cavalls i les Eugues
La classe de les Papallones